Nybygg/tilbygg hus og hytter

Skal du bygge nybygg, tilbygg, hus eller hytte? Vi kan hjelpe deg med byggeprosessen fra A til Å.  Å bygge hus eller hytte er et stort prosjekt og det kan være mye å tenke på før og under byggeprosessen. Hvordan vil du at nybygget skal se ut? Hvor stort er budsjett ditt?

Nybygg, enten hus eller hytte er en spennende og viktig oppgave for både eier og byggefirma. Vi utfører oppdragene med respekt og ydmykhet, noe vi tror bidrar til et bedre resultat. Vi holder i trådene og sørger hele tiden for at byggeprosessen blir en positiv opplevelse.

Byggmesterfirma Martinsen & Østby AS har solid erfaring med nybygg/tilbygg, fra tomt til nøkkelferdig hus eller hytte. Med over 34 års erfaring i bransjen har vi mange fornøyde kunder av nybygg. 

Ved å velge oss som aktør i ditt byggeprosjekt kan du være trygg på at du får en god opplevelse av hele byggeprosessen. Med kjennskap til alle nivå av entreprise kan vi tilpasse oss ditt behov.
Som totalentreprenør tar vi på oss hele ansvaret for byggeprosessen og du har kun én kontaktperson å forholde deg til. Med lokale samarbeidspartnere på elektriker-, grunn- blikkenslager, rørleggerarbeider kan vi leverer alt du trenger til ditt nybygg. 

Planlegger du et byggprosjekt?

I over 25 år har vi realisert små og store byggeprosjekter i Vestfold og Telemark.