Totalentreprenør

Byggmesterfirmaet Martinsen & Østby AS utfører de fleste oppdrag – og står vanligvis som totalentreprenør med både prosjektering og gjennomføring. Vi legger vår stolthet i å levere som avtalt og samarbeide godt tett med kunden fra start til slutt.

Staben vår kjennetegnes av stort engasjement og høy gjennomføringsevne. Dette gjør oss til en trygg samarbeidspartner som ivaretar nytenkende så vel som kostnadseffektive løsninger. Byggmesterfirmaet Martinsen & Østby AS har jobbet med flere av de samme byggherrene gjennom mange år – et kvalitetsstempel vi er stolte av.

Med en solid stab av egne tømrere, murere og flisleggere står vi for all fra tømrerarbeid, mur, flis, og betong i ulike prosjekter. I tillegg har vi en rekke håndplukkende samarbeidspartnere i relevante fag som grunnarbeid, rør, elektro, blikk og ventilasjon som gjør at vi kan tar på oss oppdrag som totalentreprenør. Vi kan håndtere hele prosessen fra start til mål, og du trenger kun å forholde deg til en kontaktperson. 

Med lang erfaring og dyktige og fagsterke ansatte som gjerne kaster seg rundt for å bistå kunden. Er vi trygge på at vi kan levere. Vårt mål er å være ett ledende firma innen bygg i vårt område. Kvalitet skal være vårt varemerke, og kundenes ønsker og behov står alltid i hovedfokus!

Planlegger du et byggprosjekt?

I over 25 år har vi realisert små og store byggeprosjekter i Vestfold og Telemark.

Illustrasjon av Tjøllingtunet fra himmelen

Tjøllingtunet

Illustrasjons Søndersrød Hageby rehabilitering av hus og hytter

Søndersrød Hageby